U12M-kamper i februar

Lørdag var det kampdag igjen for minilagene våre, og først ut var U12 gutter med kamp lørdag kl 14 i Landåshallen mot Ulset. Til kampen stilte Nikolas, Brede, Knut, Erlend, Andreas og Kari. Endre hadde fri, og Fredrik skulle spille U10 kamp. Ulset stilte med ti spillere. Det ble en artig kamp med god innsats av begge lag, der første periode var relativt jevn (10-6) men der Ulset etter hvert dro i fra og vant 38-12. Toppscorer for Kirkevoll ble Andreas med  8 poeng (hvorav et flott langskudd og også en fin dribling fra midtbanen inn mot layup), fulgt av  Knut med 4 poeng (også et flott langskudd). Alle spillerne hadde imidlertid gode sjanser, så  her må vi terpe på skytingen fremover så vi får bedre uttelling. Erlend spilte for øvrig sin første kamp. På Ulset scoret Amir 16, Dennis 8, Steffen 6, Vebjørn 4 og Sander og Borgeir 2 hver. Se bildene fra kampen.

Andreas i fint driv

Andreas i fint driv

Andre kamp for U12 var mot Hop. Til denne kampen klarte vi bare å stille fem spillere, som i tillegg virket no slitne etter diverse aktivitet i pausen mellom kampene. De fem var Brede, Nikolas, Andreas, Knut og Erlend. Kirkevoll begynte bra og ledet 6-4. Etter hvert ble det mye “gåing”, Hop kom lett til på fast-breaks og vant hele 62-17. Utrolig nok er inntrykket at dette var en kamp vi kunne vunnet om innsatsen hadde vært på topp, guttene hadde vært uthvilt, og vi kanskje hadde vært 2-3 spillere til som stilte på kamp. Det blir en utfordring for oss til neste gang vi møtes. Vi skal likevel glede oss over at vis scoret 17 poeng, og at vi innimellom glimtet til med godt spill. Poengene ble scoret av Knut 6 poeng, Nikolas 4 poeng, Erlend 3 poeng (1/2 straffer) – hans første poeng for Kirkevoll!, og Brede 4 poeng. Alle spillerne våre kom altså på scoringslisten i løpet av dagen. For Hop ble Herman toppscorer med 18 poeng.

Mellom kampene var det medbrakt pølselunsj og og etter kampen bar det rett til Sandsli og  bowlingkveld! Kjekt med foreldre som engasjerer seg!

Jon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: