U10M kamp mot Sandviken

U10M hadde kamp 15.00 lørdag 12.02 i Landåshallen mot Sandviken. Vi stilte med 6 spillere: Ole, Mikal, Daniel, Stian, Fredrik og Kari. Stian var med på sin første basketballkamp. Kampen begynte jevnt med 2-2 etter første periode og mål på lang skudd fra Fredrik, i andre periode fikk Sandviken 4 og Kirkevoll 2, her var det Stian som scoret i sin første kamp, tredje periode ble det 2-2 med poeng av Daniel og i siste periode ble Sandviken for sterke og vant 2 -10 her scoret Mikal for Kirkevoll. Det var en jevn og spennende kamp med god innsats fra begge lag der Sandviken fikk overtaket i siste periode. Kirkevoll hadde 4 spiller som lagde poeng.

Resultat: Kirkevoll – Sandviken 8-18.
Kirkevoll:  Stian:2, Fredrik:2, Daniel:2, Mikal:2.
Sandviken: Håvard H.:4,Julius:4, Petter:4, Alexander:2,Trygve:2,Håvard S.:2

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: