Mange kamper i helgen

Det blir en travel helg for den dedikerte Kirkevollsupporter! Her er helgens godbiter, ta med godt humør og hei på ditt favorittlag:

U12M: Gimle Steinerskolen – Kirkevoll, søndag kl 18:00 i Landåshallen
Gimle var veldig gode og vant overbevisende sist. Et sentralt spørsmål blir om Kirkevoll klarer å stille med mer enn 5 spillere denne gang og dermed holde innsatsen på topp gjennom hele kampen og kanskje score en del poeng også?

U14M: Frøya 2 – Kirkevoll, lørdag kl 12:30 i Frøyahallen
U14M: Bønes – Kirkevoll, søndag kl 15:15 i Bøneshallen

Kirkevoll leder tabellen, og Frøya 2 ligger nest sist med en seier, så kampen på lørdag bør kunne vinnes greit for Kirkevollguttene. Søndag ligger det an til en ren seriefinale: Vinneren av kampen Bønes – Kirkevoll vil mest sannsynlig vinne serien. Lagene har møttes to ganger før i år og har en seieren hver i de oppgjørene. Her må foreldre og andre møte opp og heie guttene frem!

U14K: Kirkevoll – Gimle, lørdag kl 11:45 i Bjarghallen
Sist lagene møttes var det en jevn kamp som Gimle avgjorde mot slutten. Klarer Kirkevoll å stille med flere spillere denne gangen har man en god mulighet til å hente hjem sin første seier på hjemmebane. Flere spillere har hatt god fremgang i det siste så muligheten er absolutt til stede.

U18K: Kirkevoll – Bønes, lørdag kl 13:15 i Bjarghallen
Bønes leder serien og Kirkevoll ligger sist, så i utgangspunktet en tøff oppgave for jentene. Men en skal ikke lenger tilbake enn i fjor så vant jentene to ganger mot Bønes, så oppgaven er absolutt ikke umulig …

2K: Kirkevoll – Frøya, lørdag kl 10:15 i Bjarghallen
2K: Sotra Sportsklubb – Kirkevoll, søndag kl 11:30 i Bildøyhallen

Dette er første året Kirkevoll stiller i seniorklassen for kvinner i basket, og det har blitt en tøff sesong. Sammen med U18K-kampen blir det tre kamper i helgen. Jentene har snittet på 17.5 poeng per kamp i andre divisjon hittil i sesongen, kanskje et passende mål for kampene i helgen kan være å øke det tallet?

Én kommentar to “Mange kamper i helgen”

  1. Landon Harrison Says:

    Hii thanks for posting this


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: