U12M: Kirkevoll mot Gimle Steinerskolen

Etter en måneds pause var det tid for kamp igjen for U12-guttene, mot Gimle Steinerskolen i Landåshallen. Med noen avlyste treninger i det siste på grunn av stengt gymsal, og forrige kamp mot Gimle som endte med et stygt tap, hadde vi bange anelser når vi møtte opp. Imidlertid viste det seg utover i kampen at Kirkevoll vartet opp med mye fint spill, selv om det til slutt endte med tap. Hele 17 poeng scorte laget, mot null sist. Med tanke på at dette er første sesongen er det slettes ikke verst.

På Kirkevoll stilte den faste gjengen: Brede, Endre, Nikolas, Andreas, Erlend, Knut og Kari og Fredrik fra U10. Trener på Kirkevoll var for anledningen Jonas fra U14, som nylig gjennomførte aktivitetslederkurs (den faste treneren spilte kamp på nabobanen). Litt av grunnen til at resultatet ble bedre denne gangen er selvsagt at vi stilte åtte spillere istedenfor fem (i tillegg til effekten av ny trener selvfølgelig).

Artig var det at på tribunen var det flest Kirkevollforeldre, dette er noe vi ikke er alt for godt vant til for noen av lagene våre. De laget god stemning og bidro godt til å holde motivasjonen oppe mot en sterk motstander.

Neste utfordring nå for guttene er Hansacup. Og så håper vi på at vi får til et Kirkevollmesterskap på våren, slik som i fjor!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: