Kirkevoll U10K i Hansacup

Kirkevoll U10K spilte sine første offisielle kamper i Hansacup denne helgen. Fem spente jenter stilte til start: Nora, Ina, Julie, Marit og Kari. Normalt så ender gjerne de første kampene med store tap, men denne gjengen klarte allerede fra første kamp å gjøre seg bemerket. Anført av coach Jonas og lagleder Trude, samt ivrige foreldre på tribunen vant de utrolig nok samtlige fem kamper de stilte opp i! Alle spillerne scoret, og alle spilte bra forsvar. Laget manglet et par jenter som var i konfirmasjon denne helgen, samt Sofie som har skadet hånden, så når de er tilbake stiller nok laget enda sterkere. Under er bilder fra kampene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: