Oppsummering Gøteborgtur 2011

Hjemme igjen fra Gøteborg Basketball Festival 2011 er det kanskje tid for en liten oppsummering:

U14M startet med kamp mot det som skulle vise seg å å bli vinneren i turneringen, Lidingø basket, og tapte klart. Deretter var det kamp mot Nässjø som var tett og jevnt, men som endte med seier 26-21. Siste kamp i puljen møtte laget Høgsbo Basket, som er arrangør av turneringen, og etter en jevn første omgang dro Høgsbo i fra og vant kampen. I B-sluttspillet var vi igjen litt uheldige med trekningen og møtte allerede i første kamp vinneren i B-turneringen, Djursholm Indians, og de var klar best og Kirkevoll tapte. Likevel var det alt i alt en god turnering for guttene, gitt at det er første året laget deltar i serien her hjemme.

U14K tapte alle kampene, men viste fin stigning i spillet utover i turneringen og i siste kamp, kvartfinalen i B-sluttspillet viste laget gode takter selv om det ble tap.

U17K gjorde det spesielt spennende for oss, da de etter innledende tap i gruppespillet gikk hen og vant kvartfinalen i B-sluttspillet. Dermed så var det klart for semifinale søndagen – dette var ikke med i planene for reisen, og det ble knapt med tid for å rekke toget tilbake. Laget ankom stasjonen etter en heseblesende tur i drosje rett fra kampen, to minutter før toget gikk! Semifinalen var forøvrig relativ jevn, men Kirkevoll tapte.

Til slutt, været var knallbra, alle dager med solg og over 20 grader! De fleste tok derfor en tur innom Liseberg fredag eller lørdag. Ellers kun en mindre skade notert, så alle  kom hele tilbake.

En fin tur med to nye og ett erfarent lag, og god stemning. Her er noen få bilder fra turen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: