Oppstart trening sesongen 2011/2012

Kirkevoll gymsal er stengt inntil videre på grunn av at man venter på at gulvet skal utbedres. Ifølge rektor var det usikkert når dette ville skje. Vi har tatt kontakt med kommunen for å prøve å få fortgang i dette.

 

Inntil videre må vi derfor benytte oss av andre treningsfasiliteter. Denne uken har vi treningstider på Rådalslien (mandag 17-18, tirsdag 20-22), i Bjarghallen (onsdag 18-19) og på Nordahl Grieg skole (mandag 18-20, torsdag 17-18 og fredag 16-17).

 

Styret arbeider med å få på plass trenere for de ulike lagene. Her er fremdeles en del åpent, men U11K vil begynne treningen onsdag kl 18 i Bjarghallen, U13M mandag kl 17 i Rådalslien og U18K mandag kl 19:45(lagmøte)/20:00(start trening) på Nordahl Grieg (her kan også U15M og U15K være med). For de andre lagene vil vi prøve å få til oppstart rundt 1.september, eventuelt tidlig neste uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: