U15M Ulset – Kirkevoll

U15M spilte sin første seriekamp for sesongen i dag. I år er laget med i A-serien, og vi må regne med tøffere kamper. Kampen i dag var mot Ulset i Åstveithallen, og for Kirkevoll stilte med Aleksander, Herman, Jonas, Jone og småsyke Einar og Henrik. Selv om det endte med tap fikk vi se mye godt spill, flotte scoringer og til tider godt forsvarsarbeid. Alle spillerne er involverte og kommer til avslutninger. Tempoet i kampen var nok litt større enn guttene var vant med – det kommer seg nok utover i sesongen. Knut fra U13 var med som reserve og har laget denne oppsummeringen:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: