U15M seier mot Bønes

Fem U15M spillere stilte til kamp lørdag 22.oktober kl 0900 i Bjarghallen. De skulle møte Bønes. Henrik, Aleksander, Jone, Jonas og Einar var spente – ville de klare å slå Bønes med bare fem spillere? Heldigvis hadde Elise møtt frem for å heie på guttene, og med litt overtalelse ble hun med som reserve.

Etter første omgang var stillingen 15-9 til KBBK. Einar hadde en god start og skårte 9 av disse poengene, mens Henrik hjalp godt til med å sette gode screener.

33-22 var stillingen til KBBK etter andre omgang. Aleksander klarte i denne omgangen å få et 3 pt skudd … Kanskje dette lagets først 3 pt? Flott!

Etter tredje omgang var stillingen 52-42. Spenningen steg. Ville gutta klare å holde ledelsen? Einar tråkket over i andre omgang og Aleksander slet med kneet…ville de klare seier? Jonas kjempet hardt. Han skårte 20 poeng i siste halvdel av kampen. Elise spilte godt i forsvar, og tok flere returer. Jone var god på returer og skårte mange mål. Han skårte også guttas siste mål og sluttresultatet ble: 70- 58 til KBBK. En velfortjent seier!

Poeng: Jonas 28p, Jone 19p, Einar 16p, Aleksander 7p

Kirsten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: