U15K mot Gimle

Lørdag spilte U15-jentene mot Gimle i sesongens femte kamp. På Kirkevoll stilte denne gang Benedicte, Elise, Amalie, Lise og Jenny, med Signe som «coach». Kampen endte med seier til Gimle, men Kirkevolljentene viste fin fremgang og scoret årsbeste med 30 poeng. På de fem første kampene har det vært en fin stigning med henholdsvis 5, 8, 12, 15 og denne gang 30 poeng. Resultatet ble nok preget av at Kirkevoll bare stilte med fem jenter som dermed måtte spille hele kampen. Neste kamp er om to uker.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: