U15M Gimle 1 – Kirkevoll

I dag spilte U15M-guttene sin første kamp med Rafael som trener. På Kirkevoll stilte Einar, Jone, Jonas, Yoan, Villius, Herman og Aleksander, i tillegg til Knut og Nicholas som var lånt inn fra U13 for anledningen, altså tilsammen 9 spillere! Første periode var relativt jevn frem til stillingen 15-12 til Kirkevoll men så kom Gimle sterkt og gikk opp i 24-15. Gimle viste seg å være litt sterkere i dag og vant de neste periodene 20-10, 10-8 og 24-18 slik at stillingen til slutt be 76 – 49. Poengene til Kirkevoll ble fordelt slik: Jone 20p (2 av 6 straffer), Jonas 13 p (1 av 3 straffer), Einar 6p, Yoan 6p og Aleksander 4p. Laget har nå klart å etablere seg midt på treet i a-serien. Jone gjorde en kjempekamp og tar mange returer både i forsvar og angrep i tillegg til poengene, men alle spillerne jobbet hardt og bidro godt. Litt mange «turnovers» og skudd som ble blokket ble notert på minussiden. I morgen er det klart for en ny spennende kamp mot Bønes kl 16 i Fyllingsdalen idrettshall!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: