U15M Seier mot Gimle

Lørdag morgen spilte U15M-guttene kamp mot Gimle 2 i Gimlehallen og vant 49-44. På Kirkevoll stilte Jonas, Jone, Aleksander, Yoan, Herman og Villius i tillegg til Knut fra U13 og Rafael som coach. Guttene har nå 6 seire på 10 kamper og har etablert seg midt på tabellen – veldig bra med tanke på at det er første sesong i A-serien! Fra en ivrig mor på sidelinjen ble det rapportert om «flott innsats og mange gode prestasjoner fra morgenfriske Kirkevollgutter, de tok tidlig styringen i spillet og kunne ta helg med en velfortjent seier.»

Neste kamp er allerede førstkommende lørdag (28.1) kl 09:00 i Bjarghallen mot Gimle 1, som ligger på plassen foran på tabellen, og deretter på søndag (29.1) kl 09:00 i Gimlehallen også mot Gimle 1!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: