God morgen U13

I dag stilte et ikke helt våkent lag til kamp i Bjarhallen. De møtte morgenfriske gutter fra Ulrikken og selv om det var en betydelig utvikling fra i høst har Kirkevoll enda litt å gå på. Ralph ledet guttene gjennom kampen og nå blir det opp til Jon skjerpe laget til neste kamp. Gutten kan om de vil! Den trofaste supporterklubben på benken ønsker lykke til og gleder seg til neste kamp med et lag som har vist stor utvikling denne sesongen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: