U13M seier mot Ulset

Litt forsinket kommer her lagbilde og referat fra kampen mot Ulset i Åstveithallen. Kirkevoll stilte med seks spillere: Brede, Knut, Nikolas, Dante, Andreas og Endre. Tor kunne ikke spille denne dagen men med ham så er vi åtte på treningene! For ganske nøyaktig et år siden, i februar 2012 tapte vi hele 38-12 for Ulset, men siden den gang har vi gjort stor fremgang og guttene vant mot Ulset før jul, i Bjarghallen. Denne gangen var det imidlertid på deres hjemmebane, og kampen sist var ganske jevn, så her var alt åpent.

Det var godt med publikum på tribunen, og Kirkevoll kom best ut og etter første periode ledet vi 13-7. Knut hadde allerede tre feil og Endre to feil etter mannsoppdekning av Ulsets antatt beste (Amjar). I denne perioden satt vi 3 av 6 straffer, og 4 av de 5 spillerne utpå scoret poeng. Andre periode var jevnspilt og endte 8-6 til Kirkevoll.  Halvtidsresultatet 23-13 til Kirkevoll bar preg av at Ulset bare hadde truffet 3/12 straffer i de to første periodene, mens Kirkevoll traff på 50%  (5/10).

I tredje periode satt Amjar på benken og det utnyttet Kirkevollguttene og vant perioden 10-3.  Fjerde periode ble mer spennende da Ulset hentet inn store deler av forspranget til Kirkevoll og laget vårt ledet en periode  bare med fem poeng (33-28). Etter en time-out med 4 minutter igjen og spille, og litt pep-talk, skjerpet guttene seg og de dro i land seieren med 41-30.

 

Alle syv Kirkevollspillerne scoret i kampen, og det viser at laget nå har fått en bredde som er spennende. Vi har gode ballførere, skyttere og inside-spillere. I tillegg bidrar begge de nye spillerne med fart og innsats og hever laget. Mange poeng ble scoret med screen mot ballfører og påfølgende pasning inn under kurven som er vanskelig å stoppe.

Ulset stilte med 8 spillere, hvorav flere var født i år 2000. De viste god innsats og var flinkere enn Kirkevoll på returer. Selv om Kirkevoll vant var kampen jevn og vi gleder oss til å møte dem neste gang!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: