Loddsalg på Lagunen

En gjeng ivrige Kirkevollspillere og foreldre solgte lodd på Lagunen på lørdag. Til tross for lite trafikk midt i vinterferien fikk vi solgt lodd for over åtte tusen kroner! Hovedpremien var noen skikkelig flotte «håndkomponerte» fruktkurver som Bente hadde laget til. Takk ellers til Jonas, Andreas, Kari, Ina, og Anne-Kristine og Trude som med litt innsats sørget for påfyll til klubbkassen – kanskje blir det et nytt draktsett?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: