Årsfest!

Årsfesten ble en suksess – ca 60 spillere og voksne var samlet til årsmøte med pizza og turnering etterpå! Åtte aldersblandede lag  deltok, og etter innledende puljer og semifinaler var det Kirkevoll D mot Kirkevoll F som møttes i finalen. I en spennende finale vant Kirkevoll D, og årets Kirkevollmestere ble Rafael (Trener), Nora (U11K), Amalie (U15K) og Jordi (U9). Andreplassen gikk til Jonas (U15M), Sander (U9), Endre (U13M), Malin (U15K) og  Lise (U15K). Finalens MVP ble Nora – coach Rafael var skikkelig imponert og tilbød hun umiddelbart plass på U15! Kveldens antrekk var de nye røde Kirkevoll-t-skjortene, som vi ser av lagbildet under. Takk til alle spillere og voksne som bidro til en flott kveld!

Én kommentar to “Årsfest!”


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: