Kirkevoll U15K til semifinale i Hansacup!

Kirkevolls tre lag i Hansacup spilte tilsammen 8 kamper i dag, hvorav fire endte med seier. Best var U15 jentene, som med to seire i dag kvalifiserte seg til semifinalen.

Første kamp for jentene var mot Moss, og Kirkevoll stilte med Amalie, Elise, Lise, Marie og Jenny. Kirkevoll startet best og gikk opp til 6-0 og deretter 12-4. Etter hvert i første periode kom Moss tilbake, blant annet på grunn av mange turnovere for Kirkevoll, og omgangen endte 12-10. I andre omgang bestemte jentene seg for å skjerpe pasningene, og det hjalp for Kirkevoll gikk opp til 20-10. Så slappet de nok litt mye av, for Moss kom tilbake, og blant annet ved hjelp av en trepoenger stod det 22-19 til Kirkevoll med tre minutter igjen å spille. Imidlertid klarte jentene å ro det hele i land etter noen nervepirrende sluttminutter og sesongens første seier var i boks! Sluttresultatet ble 25-22. Poeng for Kirkevoll: Amalie 7, Marie 6, Jenny 4, Lise 4 og Elise 4. Alle spillerne kom altså på scoringslisten, og det sier noe om at alle bidro med god innsats i både forsvar og angrep – treffsikkerheten var ok, og vi tar en god del returer. Alt i alt en flott kamp – nå har jentene fått smaken på seier og vet hva som skal til … Resultatet førte til at Kirkevoll ble nr 2 i sin pulje og i kvartfinalen ville de da møte nr 3 i pulje 2.

I kvartfinalen var det kamp mot Bøler og det var en kamp vi (basert på de andre resultatene) visste vi hadde en reell mulighet for å vinne. Kampreferatet er ikke klart ennå, men resultate ble hele 33-14 til Kirkevolljentene, som nå tydeligvis har bestemt seg for å vinne kamper fremover. Dermed er de, som eneste av Kirkevolls lag, klar for semifinale i Hansacup imorgen kl. 0900 i LANDÅSHALLEN. Kampen er trolig mot Frøya som kom på tredjeplass i serien her vest. Møt opp og hei på ditt favorittlag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: