Sesongen i gang for U14

I dag startet sesongen for Kirkevoll U14M med hjemmekamp mot Hop i Sandslihallen. På tross av bare en trening i høst og lite oppmøte på den klarte Kirkevoll å stille åtte spillere, som er det meste vi har hatt på kamp hittil! De som spilte var Endre, Malte, Brede, Knut, Nikolas, Andreas, Alexander og Dante. I fjor vant vi en mot Hop og tapte en, begge jevne kamper – så vi forventet en jevn kamp også denne gang. Hop har som Kirkevoll en blanding av spillere født 1999-2001. Kirkevoll tok ledelsen 2-0 fra start, men derfra og ut var det Hop som var i ledelsen. Hop har mange raske spillere og er flinke til å spille tett forsvar, og tok også mange offensive returer. Med lite skikkelig trening i det siste var det mange av Kirkevollspillerne som sluntret litt i forsvarspillet, og det utnyttet Hop. Etter to perioder lå Kirkevoll under 20-16, men i tredje periode raknet det litt for Kirkevoll og Hop vant perioden 20-4. Andre og fjerde periode vant imdlertid Kirkevoll, men sluttresultatet ble likevel 49-30 til Hop.

Spesielt positivt på Kirkevoll var at hele 6 av 8 spillere score i denne kampen, og de som ikke scoret kom også til flere sjanser. Toppscorer ble Endre med 10 poeng og U12-spilleren Malte satt 6 poeng! Positivt også at litt nye spillere som Dante og Alexander gjør det såpass bra – her så vi et stort potensiale med litt mer trening! Og så skal vi huske på at det er første kamp som vi klarer å score 30 poeng, med unntak av kampene mot Ulset i fjor!

Neste trening er på Rådalslia skole tirsdag kl 20:00, og deretter onsdag kl 18:30-19:30 på Kirkevoll. På disse treningene er det viktig at alle spillere stiller så laget er bedre forberedt til neste kamp mot Gimle neste lørdag kl 10:15 i Gimlehallen! (Gimle tapte forøvrig første kamp på walk-over mot Ulriken).

Veldig bra at også så mange foreldre hadde tatt turen for å heie på – håper det fortsetter!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: