U14M med flott kamp mot Ytrebygda!

Dagen etter den gode kampen mot Askøy var det tid for nok en kamp, denne gangen mot Ytrebygda. Ytrebygda er et nytt lag i U14-serien i år, og stiller med et blandet U13/U14-lag. I tillegg til de fem som stilte til kamp i går mot Askøy, hadde vi denne gang fått med Malte fra U12, og det vil si at de som spilte var Knut, Endre, Brede, Nikolas, Dante og Malte. Til tross for at dette var hjemmekamp for Kirkevoll, ble kampen spilt i Sædalen idrettshall.

I starten fikk vi litt bakoversveis fra Ytrebygda som scorte relativ lette poeng og gikk opp til 8-2. Spesielt Erlend på Ytrebygda virket farlig foran kurven, og etter litt rådslagning ble vi enig om at Endre skulle holde ham, og det viste seg å fungere bra. Så perioderesultatet ble 10-6 til Ytrebygda. Utover i andre tok Kirkevoll over, ledet an av Knut som «drivet» mot kurven og scoret ti poeng i denne perioden. Halvspilt stod det 20-15 til Kirkevoll. En annen som må nevnes er Dante som i denne perioden ofret seg bakover og stoppet det meste som var av «fast-breaks». I tredje og fjerde periode økte Kirkevoll forspranget, og selv med litt uryddig preg på avslutningen (var spillerne slitne?) så dro vi i land nok en seier med 46-31.

Det mest positive i dag var at alle sammen klarte å passe hver sin mann i forsvar, slik at vi unngikk for mange lette poeng i mot. Dette har vært et problem tidligere. Derfor var det en lagseier, der alle bidrog. I tillegg er også treffprosenten fremover ganske god, kanskje har det hjulpet at vi er begynt å trene på Rådalslia med skikkelig kurver? Poengene ble scoret av Endre 20 (2/2 straffer!), Knut 16, Nikolas 6, og Malte 4. Imponerende av Malte som både scoret og ellers var fullt på høyde med de eldre spillerne, et skikkelig talent. Samtlige spillere kom til sjanser, noe som er positiv, da kommer også poengene etter hvert.

Toppscorere på Ytrebygda i dag var Erlend og Vetle.

Neste helg er det to nye kamper, lørdag mot Hop og søndag mot Frøya. Da håper vi på at de skadede spillerne er tilbake! Disse kampene blir nok enda jevnere enn denne helgen … Etter kampen var det U16 kamp mot Ytrebygda, referat og bilder derfra kommer etter hvert.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: