U16M Kirkevoll mot Ytrebygda

U16M spilte kamp mot Ytrebygda i dag i Sædalshallen, Ytrebygda i denne sammenheng er et U16-jentelag som er påmeldt i U16M-A-serien. Til tross for at de stod med tre tap før denne kampen har jentene spilt godt og tapte for eksempel bare med ett poeng mot Gimle 1 som leder serien.

Tidlig i kampen var det Ytrebygdajentene som begynte best med høyt tempo. Guttene så litt forvirret ut og var nok overrasket over den gode motstanden. For Kirkevoll spilte forøvrig Einar, Aleksander, Jone, Peter, Jonas og Yoan, og i tillegg til Elise fra jentelaget og Knut fra U14. Etter hvert fikk guttene så vidt overtaket og dro i land seieren med 55 – 39. Kampens storscorer ble Jone med 31 poeng (1/5 straffer)! Jonas hadde 8, Einar 6 Yoan 6, mens 4 står oppført uten eier. På Ytrebygda scorer A. Raa mest med 17 poeng.

Dagens hyggeligste overraskelse var når Helge Helgesen (i blått på bildet under, tidligere mangeårig leder av Kirkevoll BBK og også den som startet klubben) spanderte brus på hele gjengen! Han fulgte ivrig med på begge kampene denne kvelden og hadde også noen gode tips og innspill.

Dette var guttenes første seier for sesongen, neste kamp er mot Bønes neste lørdag kl 10.00 i Bjarghallen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: