Spennende kamp mot Ulset for U14

Det ble en innholdsrik kamp mot Ulset lørdag for U14, der Justinia ledet guttene for første gang, på amerikansk. Utifra resultatene hittil i sesongen lå det på forhånd an til å bli jevnt. Kampen starten med et lite overtak til Kirkevoll, men litt bomming gjorde at Ulset gikk opp til 4-0 før Kirkevoll scoret og ved periodeslutt var stillingen 6-4 til Ulset. I andre periode dominerte Kirkevoll og både Endre og Knut traff på flere skudd, slik at stillingen ved pause var 17-8.  I tredje periode snudde kampen igjen, og mangelfult forsvarsarbeid (for lite konsentrasjon ifølge Justinia) førte til at både Steffen og Amjar hos Ulset slapp mye til og plutselig var kampen jevn igjen. Ulset tok innpå til de var et poeng bak før Brede avsluttet perioden med en flott scoring med tre sekunder igjen og Kirkevoll ledet etter tredje periode 24-21. Fjerde periode var jevn, men Kirkevoll beholdt ledelsen til det var ca et minutt igjen da Ulset gikk opp i ledelsen med 31 -30.  Etter å ha tapt to jevne kamper forrige helg, så det ut til å gå den veien igjen, men da dukket Endre opp og scoret på en retur og dermed var Kirkevoll tilbake i ledelsen med 32-31. Etter noen hektiske sekunder i sluttminuttene klarte guttene denne gangen å ro seieren i land! Skikkelig spennende og selv om ikke det var en veldig god kamp fra Kirkevoll sin side så smakte det godt med en seier i en så jevn kamp.

På Kirkevoll spilte Dante, Nikolas (2p), Endre (9p), Brede (2p), Knut (15p), Aleksander (2p) og også Malte fra U12 (2p). Andreas var ute med skade, men stilte opp i sekretariatet. På Ulset ble Steffen (13 p) og Henrik (8p) toppscorere. Allerede neste lørdag er det klart for kamp igjen, denne gang mot Ulriken kl 9.15 i Landåshallen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: