U16M med storseier mot Bønes

I U16M spilles det trippel serie i A-serien, og søndagens kamp i Fyllingsdalen idrettshall var tredje kamp for sesongen mot Bønes. De to første endte med knapp seier til Kirkevoll. De tre siste årene har kampene lagene imellom alltid vært jevne, så alle så frem til en spennende kamp. Til denne kampen kunne Kirkevoll stille fullt lag med Jonas, Jone, Einar, Aleksander, Peter, Yoan og Knut. Bønes derimot hadde et par spillere ute med skade.

Det var litt famlende spill i starten, men Einar ledet an og scoret på straffe og deretter scoret Aleksander med et flott langskudd. Kort tid etter kom Bønes tilbake og gikk opp til 4-3, før Kirkevoll igjen tok føringen frem til 11-9 når det gjenstod et minutt av første periode. Det minuttet brukte laget godt og etter en trepoenger og en topoenger av Jonas vant Kirkevoll første periode 16-9.

I andre periode reduserte Bønes umiddelbart til 16-10. Så tok Kirkevoll fullstendig over og svarte med tidenes «run» på 38-0 de neste ti minuttene! Frem til stillingen 48-10 i starten av tredje periode – utrolig. Forsvaret satt som støpt og alle jobbet knallhardt. Det er det beste vi har sett av dette laget, og lover godt for U16NM og Pirates Cup i Kristiansand. Videre utover i tredje og fjerde periode benyttet vi muligheten til å eksperimentere litt, ved å prøve nye roller i forsvar, men fremdeles kunne vi øke forspranget og kampen endte hele 77-36 til Kirkevoll.

En fantastisk kamp der alle bidro og alle kom på scoringslisten: Jone 35p (7/8 straffer), Jonas 15p (0/2 straffer, 1 treer), Aleksander 10p, Einar 9 (1/3 straffer), Knut 4p, Peter 2p og Yoan 2p. Litt om de enkelte spillerne: Jone ble kampens store spiller, Jonas spilte veldig bra som vanlig – og merket ikke noe til skaden, og Einar viste at han er tilbake for fullt etter litt sykdom. ALeksander hadde bra treffprosent og spilte smart som guard med flere steals og klokt spill i angrep. Peter kom til mange gode sjanser og scorer nok mer etter hvert med litt mer rutine. Knut på lån fra U14 viste at han behersker dette nivået fint og er sterk i forsvar. Yoan kom seint pga dommerkurs og fikk derfor litt lite spilletid, men er uhyre rask og flink til stjele baller. Alt i alt et spennende lag med mange ulike kvaliteter!

Neste kamp for dette laget er førstkommende lørdag kl 09:00 i Bjarghallen mot Ulset. Møte opp og hei dem frem!

Bilder fra kampen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: