Kristiansandstur 2013

Alle foreldre skal nå ha fått epost om Kristiansandsturen 2013, 31.mai-2.juni! Her er en oppsummering:

Hvert år pleier vi på vårparten å ha en tur til en utenbys turnering. Tidligere år har det vært tur til Gøteborg og Ålborg, mens i fjor dro U14M til Pirates Cup i Kristinansand. Det var en passe stor turnering vi trivdes svært godt i, og i år ønsker vi derfor å dra til Kristiansand med flere lag.

Pirates Cup er i år lagt til helgen 31.mai til 2.juni. For mer informasjon om turneringen se http://www.piratescup.no. Kristiansand i juni betyr ofte fint vær, så i tillegg til kampene blir det tid til andre aktiviteter slik som for eksempel bading. Dette kommer til å bli en stor opplevelse så vi håper at flest mulig blir med!

De lagene som vi ønsker å melde på, gitt at vi blir nok spillere, er: U12K, U12M, U14M, U16M og U16K. På hvert lag trenger vi minimum seks spillere og en lagleder og en trener.

U14M i Kristiansand 2012

U14M i Kristiansand 2012

Reiserute (foreløpig)
Fredag 31.mai med buss: 09:30 Bergen -Kristiansand
Retur søndag 2.juni med fly 21:40 Kristiansand – 22:30 Bergen

Opphold
– Overnatting på gulv på sentral skole ordnet av arrangørene.
– Måltider:
Fredag 31.5: Lunsj blir nistepakke, middag kjøper vi underveis.
Lørdag 1.6: Frokost på skolen – lunsj i hallen – middag (pizabuffet) på festen
Söndag 5.6: Frokost på skolen – lunsj i hallen

Kamper
Minimum 3-4 kamper. Kampoppsettet vil bli lagt ut på http://www.piratescup.no når det er klart. Innledende kamper fredag og lørdag og sluttspill lørdag og søndag.

Økonomi og lommepenger
Egenandelen koster kroner 1900 per deltager. Dette dekker reise, overnatting, mat, deltagerkort og billett til festen på lørdag. Egenandel for lagleder og trener er 1000 kroner for turen. For de som eventuelt ønsker å reise på egen hånd vil egenandelen være kroner 1200.

Vi vil trenge lommepenger til mat fredag og søndag kveld og kanskje litt snoping innimellom. For spillere som trenger nytt basketutstyr slik som sko kan det aktuelt å ta med litt ekstra penger til dette.

Fest på lørdag
Festen på lørdag er i Caledonien Hall, der det blir stor pizzabuffet. I tillegg er det kiosk, diskotek og storskjerm som viser høydepunktene fra kampene og NBA Highlights. Arrangementet er alkoholfritt og vil avslutte klokken 2300. Busser frakter oss tilbake til skolen.

Husk bindende påmelding innen 15.mars til lagleder eller webmaster@kirkevoll.no!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: