Oppstart ny sesong

Basketballtreningene for alle lag vil starte uken fra mandag 2.september.

Styret jobber nå med å få på plass lagledere og trenere og treningstider for alle lag, og vi kommer tilbake med nærmere informasjon om treningstider når dette er på plass. Kjenner du noen som har lyst til å være med som spiller eller trener, gi beskjed!

Spesielt kan vi nevne at rullestolbasketlaget for 10-16 år starter opp mandag 2.september på Nordahl Grieg, her er det fremdeles ledige plasser så møt opp! Dette laget har sin egen: https://www.facebook.com/groups/151153951746865/

 

DSC03162

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: