U11 Gutter – 4 gode kamper på lørdag!

Kirkevoll U11 Rød mot Ulset, Foto: Øystein Ørnegård

Kirkevoll U11 Rød mot Ulset, Foto: Øystein Ørnegård

U11 gutter har hatt en fin start på sesongen, med mange spillere på trening. Vi har jevnt vært 12 stykker siden vi startet opp etter sommerferien, og det går rykter om at kanskje flere også blir med i nær fremtid.

Vi gikk derfor hardt ut og meldte på 2 lag til årets Easy Basket sesong. Da vi gjorde dette var vi ikke klar over alle endringene fra fjoråret. Guttene nemlig blitt eldre (det visste vi), men i Easy Basket for 11 og 12-åringene spilles det med poeng, det er 6 omganger á 5 minutter, og tempoet er naturligvis høyere etterhvert som både våre gutter og motstandere er blitt eldre, raskere og bedre i basket. Fortsatt er det 4 spillere på lagene, så to lag burde gå greit det…

Til første kamphelg kunne bare 8 spillere være med, noe som gjorde at lagene i prinsippet stilte uten innbyttere. Vi fikk heldigvis lov til å stille med noen spillere på tvers av lagene, for guttene måtte virkelig ta seg ut.

Rødt lag fikk møte Ulriken i første kamp og tapte 10-36. Spillet var imidlertid jevnere enn resultatet skulle tilsi. Begge lag hadde mange sjanser, men Kirkevoll bommet på altfor mange skudd og spilte veldig passivt i forsvar. Spillerne har en del å gå på i forhold til å holde faste spillere på motstanderlaget, men dette går seg nok til etter hvert.  I neste kamp møtte rødt lag Ulset og vant 34-31 etter en tett kamp med høyt tempo.

Hvitt lag fikk møte Hop i første kamp og tapte 17-44. Vi så samme tendensen som når rødt lag spilte mot Ulriken. Godt spill, men noe vanskelig å henge med i de raske overgangene mellom angrep og forsvar. I siste kamp for dagen vant hvitt lag 34-31 mot Fyllingen, en veldig jevn og spennende kamp med entusiastiske spillere og foreldre i heiagjengen på sidelinjen.

Jeg mener at alle spillere, også de nyeste, meldte seg på scoringslisten, og vi så gjennom hele dagen stor spilleglede, høy entusiasme og gode prestasjoner. Spillerne våre er blitt veldig flinke, mye takket være Bjørn Cato sin gode trenerinnsats. Han må også ha en stor klapp på skulderen for å guide begge lagene godt gjennom 4 strake timer, nesten uten pause. Neste kampdag er 9. november på Stemmemyren. Vi gleder oss allerede.

/Sigbjørn
Lagleder U11

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: