U11 gutter med 2 kamper 23. november

Oppslutningen om laget vårt er bra og vi får stadig nye spillere med. Nå er vi oppe i 14 spillere som jevnlig deltar på trening. Likevel var vi nødt til å melde av ett av våre 2 lag i helgen som var, da flere ikke kunne være med denne helgen.

Totalt ble vi 9 spillere og det passet bra siden vi møtte god og stor motstand i begge kampene.

 

I første kamp møtte vi Bønes U12, et lag der mange av spillerne var 1 år eldre og 3-4 av spillerne var over ett hode høyere enn våre høyeste gutter. Likevel gav vi dem god kamp, og Kirkevoll spilte bedre og bedre utover i omgangene. Dessverre ble sluttresultatet noe misvisende og preget av at ett lag alltid hadde hendene først på ballen, uansett hvilken side de var på. Kirkevoll tapte 15 – 38. Stemningen er heldigvis god i laget, og smilet var på plass hele tiden. 

Etter 1 times pause med brus og godt fra kiosken og mengder av skuddtrening var laget igjen klar for kamp.

I kamp to møtte vi Ytrebygda U11, en kamp som ble utrolig jevn og spennende. Kirkevoll lå litt under i starten, men tok over føringen i 2. periode og ledet hele den 3. Så fikk vi desverre en skade i 4. periode, og enda en i 5. periode, og plutselig snudde kampen med noen raske mål fra Ytrebygda. Med kun minutter igjen var det 1 poeng som skilte lagene, men med 3 raske mål på slutten av perioden gikk Ytrebygda av med seieren 27 – 20. 

Publikum var i ekstase (i alle fall undertegnede), og sjeldent er det så spennende å stå på sidelinjen. Kirkevoll hadde fortjent en seier, og med den oppslutningen og spillergleden som laget viser for tiden er det nok ikke lenge til. Siste kamphelg før jul er 7. desember, samme dag som Kirkevoll har sitt basketarrangement i Bjarg-hallen, så da får vi en lørdag full av basket… Alle gleder seg!

/Sigbjørn – Lagleder Gutter U11

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: