U13M Kirkevoll mot Haugesund

DSC05031U13M guttene hadde kamp i dag, søndag 1.desember, mot Haugesund i hallen på Ny-Krohnborg skole. Forhåndstipsene gikk på en jevn kamp, da Haugesund stod med 3 seire og 2 tap foran denne kampen, mens Kirkevoll hadde 3 seire og 3 tap.

På Kirkevoll spilte Fredrik K, Mikal, Malte, Fredrik M, Thomas og Ole, og Kari og Nora. Kampen åpnet jevnt, men godt lagarbeid der alle bidro både i angrep og i forsvar sørget etter hvert for at Kirkevoll dro i fra og sikret en relativt klar seier. Et av de mange høydepunktene fra kampen var da Kirkevoll startet med ballen under egen kurv og det var syv sekunder igjen av omgangen, og Ole scorer med et sekund igjen! Under er bilder fra kampen.

Dette var siste kamp 2013 og neste kamp er først om to måneder, 1.februar, mot Loddefjord. Det kan bli en viktig kamp – slik det ligger an blir det kanskje kampen om 2.plassen i serien.

 

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: