Lagleder gikk nesten på pizzasmell…

Beklager den noe tabloide overskriften, men jeg har en liten historie å komme med fra den siste kampen til U11 på lørdag. Les videre…

Totalt 12 spillere møtte til kamp, og mange foreldre fikk også med seg to spennende kamper, selv om vi dessverre røk på 2 tap.

I første kamp møtte vi Ulset Dragons Svart U12/11, og på tross av en jevn kamp i siste halvdel fikk motstanderen vår en tidlig ledelse som de beholdt ut kampen. Ulset vant til slutt 26-16. Kirkevoll forsvarer seg stadig bedre, men i enkelte kamper sliter vi med å få ballen i kurven. Det blir litt for mange langskudd som ender uten poeng, og det var nok litt typisk for denne første kampen.

Men, så til pizzasmellen…

Det har seg nemlig slik at det er to lag vi frykter spesielt mye, nemlig Ulriken og Hop. De er alltid veldig gode, scorer mange poeng og gir motstandere tøff kamp til siste sekund. Tidligere i uken uttalte undertegnede til sin basketspillende sønn at «første gang dere slår Hop spanderer jeg pizza på hele laget«. Ryktet spredte seg, og selv om kanskje ikke alle hadde fått det med seg før kampen, ble det klarere og klarere for de fleste etter hvert som kampen mot Hop på lørdag skred frem. Kirkevoll gikk opp i ledelse 8-4 tidlig i første periode, før Hop tok over helt i sluttminuttene og stillingen til pause var 8-12 (til Hop). Utover i andre, tredje, fjerde og femte periode tok Kirkevoll føringen mer og mer, og vi ledet hele veien til siste pause. Det stod 22-18 til Kirkevoll. Sjelden har jeg hørt spillerne mer engasjerte på benken, giret på seier, og hardt arbeidende som heiagjeng for de 4 som til enhver tid kjempet på banen. Pulsen var høy, nervøsiteten var til å ta på, og da lagets 4 siste spillere gikk på banen tror jeg mange kjente på lukten av nystekt pizza. Dessverre (for noen) var det et skjerpet Hop-lag som kom på banen, og noen raske scoringer tidlig i omgangen la føringen for den siste perioden. Kirkevoll tapte til slutt knepent 29-24, etter sin kanskje beste og mest komplette kamp i år.

Jeg vil gratulere spillere og trener med nok en god kamphelg, og holder selvfølgelig ord: Kanskje det blir pizza neste gang.

Sigbjørn
(Den heldige lagleder)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: