Klubben har passert 100!

DSC03205Etter siste opptelling har Kirkevoll Basketballklubb nå passert 100 aktive medlemmer! Det er sterkt med tanke på at vi bare hadde rundt 40 for noen år siden, når tre av våre eldste lag i løpet av det siste året har blitt oppløst (med noen overganger til samarbeidsklubben på Slettebakken), og når det har vært så vanskelig å få halltid til treninger. Rundt 55% av medlemmene er i Easybasket alder, og det lover godt for fremtiden. Av nyvinninger med suksess i år er rullestolbasket for ungdom som har vist seg livskraftig og nylig spilte sin første kamp, og ikke minst Kirkevoll Girls som trener målbevisst med tanke på å debutere i veteranmesterskapet til høsten! Ca 40% av medlemmene våre er forøvrig jenter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: