Pizzakveld og elitekamp for gutter 11

 

 

 

Onsdag den 26. mars var det duket for en sosial kveld for spillere og voksne på Kirkevoll sitt gutter 11-lag. Før jul utsatte vi sesongavslutningen med løfte om noe annet over nyttår. Det tok «bare» 3 måneder å få på plass noe, men i ettertid må vi si at kvelden ble veldig vellykket. 

16 av 17 spillere kunne være med, og den ene som måtte melde avbud gjorde det på grunn av sykdom. Dette er et godt tegn på hvor bra det står til i laget og i klubben, når alle har lyst til å være med på det som skjer. I tillegg til spillerne hadde også 8 voksne anledning til å hive seg med. 

Vi startet med pizza på Bella Napoli på Nesttun, hvor vi akkurat klarte å å presse 24 stykker inn rundt et bord inne på et eget rom (som egentlig er beregnet på 20..) Brus ble bestilt, og mens vi ventet på rykende, varme og gode pizzaer var det god stemning rundt bordet. Når pizzaen var spist opp fikk de som ville kaffi, og alle gutta fikk is av den hyggelige betjeningen på Bella Napoli. 

Image
(Foto: Øystein Ørnegård)

Etter pizzaen kjørte vil til Gimlehallen hvor vi ble møtt velkommen av en av spillerne som viste oss veg til vår egen VIP-tribune svært nær der spillerne varmet opp. Våre gutter stimlet sammen, og fikk se imponerende oppvarming med dunking, hurtige pasninger, og tro det eller ei; stort sett de samme øvelsene som våre egne gutter varmer opp med før trening og kamp.

Gimle var allerede blitt seriemestere i år med seier i helgens kamp. Før kampen ble gullmedaljer delt ut til høy jubel fra ivrige tilhengere. Motstanderen Frøya måtte derimot vinne denne kampen for å komme til sluttspillet i BLNO. 

Flere av spillerne på Gimle har tidligere gått på Kirkevoll Skole og spilt basket i vår klubb. En av dem viser seg også å være lærerstudent utplassert på ungdomstrinnet på Kirkevoll nå for tiden. Når Kirkevoll Basketballklubb har sine basketkvelder i Bjarghallen pleier disse «legende» å være tilstede, og nå ble det derfor ekstra kjekt å se dem spille en «ekte» elitekamp. Rett før kampen kom Gimle-spillerne med T-skjorter til våre gutter, og fra det øyeblikket var det ikke lenger tvil hvem vi skulle heie på…

Dessverre tapte Gimle kampen mot Frøya, men det hindret ikke våre gutter i å bue når Frøya tok straffer, juble når Gimle scoret mål, eller generelt ha de høyeste heiaropene av alle i hele hallen. De fikk «high-fives» av Gimle-spillerne når de gikk til pause, og etter kampen ble det tid til autografer og prat om basket. 

 

 

Image
(
Foto: Øystein Ørnegård)

Jeg tenker at flere av dere foreldre som var med så en entusiasme og glede hos spillerne våre som bekrefter at dette var en vellykket kveld. På veg hjem var det i alle fall klare uttalelser om at «dette må vi gjøre flere ganger«, og «jeg gleder meg til jeg skal spille på Gimle og skrive autografer etterpå«…

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: