U13-jentene gikk videre til A-sluttspillet

Etter en litt treg start i går slo jentene skikkelig tilbake i dag. Først med seier 34-2 mot OBBK, og deretter med en knallsterk seier mot Viby. I kampen mot Viby lå vi under i starten med kom tilbake og ledet kampen frem til 45 sekunder gjenstod. Så klarte Viby å utligne og kampen gikk til ekstraomgang/overtime på 2 min. Med Kari ute med fem feil tok resten av jentene ansvar og Nora og Carmen scoret i ekstraomgangene slik at Kirkevoll vant 20-17. En kjempespennende kamp! I morgen er det A-sluttspill, og første kamp er mot Falcon fra Danmark.

En glad gjeng etter seieren mot Viby

En glad gjeng etter seieren mot Viby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: