Takk til våre sponsorer for sesongen 2013-1014!

Å drive en vellykket basketballklubb for ungdom krever mye innsats fra trenere, lagledere, styre og ivrige foreldre! Men et høyt aktivitetsnivå og voksende medlemsmasse gir oss også økende utgifter, og da er det ekstra viktig å ha gode økonomiske støttespillere. I året sesong har våre sponsorer støttet oss med kjøp av rullestoler til rullestollaget, etablering av lag, kjøp av nye drakter og utstyr, reise til Gøteborg Basketballfestival, blant annet. Bildene vi har lagt ut på hjemmesiden fra kamper, basketkvelder og Gøteborg er et vitne om verdien som kommer ut av støtten, så en stor takk til alle som har bidratt:

PwC_fl_wo_sort

OBSLogo

Heldal eiendom

vangdal_regnskap_logo_2012

spv

Fana Sparebankbkk-17765_186x186Fyllingsdalen Bingo

Bergen kommune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: