U14-jenter i gang med sesongen

Sesongen er i gang, og lørdag var det klart for første kamp for Kirkevoll U14-jentene mot Gimle. Det er et lag vi slo fire ganger i fjor og seinest i finalen i Hansacup. Men likevel alltid etter jevne kamper, så det lå an til å bli spennende. Kvelden før kamp så det stygt ut, den ene etter den andre hadde meldt forfall, slik at vi stod igjen med fem spillere, hvorav en halvskadet og en halvsyk. Likevel bestemte vi oss for å stille, og lørdag morgen var disse klare Carmen, Cecilie, Emila, Kari og Lea Nora.
20140913_105643

I U14 spilles det 4×7 min effektiv tid. Kampen ble veldig jevn og spennende, med perioderesultater: 7-6, 5-6, 6-6, 8-8! Kirkevoll åpnet likevel best men ble etter hvert preget av mangel på innbyttere. Også var det litt tydelig at det var en stund siden forrige kamp, men etter hvert satt spillet bedre hos begge lag. Etter full tid stod det 26-26 og dermed ble det 3 minutt overtid, hvor Gimle var det eneste laget som scoret, og dermed vant Gimle 28-26. Ikke ufortjent, gitt at det har vært mange tette kamper som har tippet Kirkevolls vei tidligere, og at de faktisk klarer å stille med et fullt lag til kamp.

Kari ble topscorer for Kirkevoll med 17 poeng, mens Synne ble topscorer for Gimle med 10 poeng. Lea Nora, som spilte sin debutkamp for Kirkevoll i dag, endte med 5 poeng – ikke verst! Laget må trene mer på straffeskudd, kun 2 av 10 straffer ga poeng! Positivt var det at til tross for få spillere, så kjemper alle knallhardt, og forsvarsspillet satt etter hvert godt. Fremover må vi bli flinkere med pasningene, og også utnytte gode sjanser i nærheten av kurven bedre.

U14-serien blir nå spennende. Det er to kamper igjen mot Gimle, som sannsynligvis må vinnes begge to skal jentene gjenta bedriften med gull fra i fjor. Neste kamp for laget er allerede i morgen, i U15-serien, kl 16:00 mot Hop 2 på Ny-Krohnborg skole.

Alt i alt en spennende kamp, og kjempegod innsats, mot en god motstander!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: