U15-jenter – Seier mot Hop

DSC00867-001Ny kamp i dag for U14/U15-jentene fra Kirkevoll, denne gang på Nykrohnborg skole. Motstander var Hop-2, et lag vi kjenner også fra U14-serien. Igjen litt lite oppmøte, og bare fem fra start: Carmen, Cecilie, Lea Nora, Kari og Iselin. Emilia kom etter hvert – etter å ha stilt i Sædalen der kampen opprinnelig var satt opp. Selv om Kirkevoll ledet hele tiden og etter hvert med god margin, ble det spennende da både Kari og Carmen fikk mange feil, og Carmen til slutt ble feilet ut i tredje periode. Da ble det fire mot fem i mangel på innbyttere, og Hop kunne kutte ned på ledelsen vår. Etter hvert kom heldigvis Emilia og reddet oss, og vi kunne sikre seieren med 44-29! En fin start i U15-serien! Positivt også at alle på laget scoret. Spesielt Cecilie som i løpet av kort tid satt 10 poeng etter å ha fått en mer fri rolle halveis i kampen. Det er også en viktig erfaring å spille slike tunge kamper, der man må spille hele tiden og i tillegg må være smart for å prøve å unngå å feile – samtidig som man spiller bra forsvar. Neste kamp i serien er ikke før 1.november da laget møter Bønes i U15-serien. Men neste helg er det klart for Bærum Open, der vi stiller lag i U14-klassen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: