Veteran NM

DSC00419[1]

I helgen deltok Kirkevoll Girls i veteran NM. Damene møtte spent opp i Haukelandshallen fredag til sin første kamp med laget, enkelte til sin første basket kamp noensinne. De spilte 2 gruppespill kamper og 1/8 finale, dessverre ble det ingen seier på damene denne helgen men humøret var alltid på topp.

Med på laget var: Trude Drews, Hildegunn Sandmoe, Siri Omvik, Vivi Brandstadmoen, Therese Trandem, Henrietta Dobree-Bell, Linda Standal, Bodil Kvammen, Janne-Beate Duke. Og på benken hadde de Trude Kyrkjebø og Vibeke Rød Kjøde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: