Kirkevoll G12 med seier i sesongens 2 første kamper!

Etter sommerferien har oppslutningen på trening vært veldig bra, og vi er jevnt over 12-15 spillere på trening. Til årets første Easy Basket helg endte vi opp med å være 12 spillere. Med 4 spillere på banen i hver omgang ble det ikke så mye spilletid på hver enkelt, men sjelden har vi sett laget så sammensveiset og positive som i dag. En fantastisk gjeng som smiler på banen, koser seg med spillet, og som passer på hverandre både under og mellom kampene. De 8 som satt på benken støttet hele tiden spillerne på banen, og det gav tydelige resultater.

DSC_0156

Trener Bjørn-Cato pepper de 8 spillerne som sitter på benken i første omgang. Bak står de 4 første spillerne klar til kamp

For første gang i laget sin historie vinner vi en kamp mot Hop. Riktignok er våre spillere 1 år eldre, men likevel. Seier 24-15 i sesongens første kamp lover godt.

I pausen mellom kampene ble det påfyll av vafler, kake og bjørnedrikk, og det ble også tid til finpuss av teknikk og litt trening.

DSC_0165

En konsentrert og lydig gjeng hører på viktige beskjeder fra trener Bjørn-Cato i andre kamp.

I kamp nummer 2 møter vi også spillere som er ett år yngre, og etter halvspilt kamp ber trener Bjørn-Cato om litt roligere forsvarsspill, slik at det andre laget også får være med (!) Noen protester fra spillerne blir det, men alle forstår at for å ha det kjekt ute på banen må begge lag være med i spillet. Selv med noen få mål i mot etter den «taktiske nedjusteringen» vinner vi suverent 59 – 10. Dette er ny rekord. Laget vårt har aldri vunnet så mye i en kamp, og heller aldri spilt så bra, heiet på hverandre og stått på. Vi har vært i motsatt situasjon, og tapt med store målforskjeller, så dette gjorde godt. Samtidig viser det at laget har trent godt og riktig, og at stadig flere synes basket er gøy.

En stor takk til Anne og Amund som tok ansvar for sekretariatet i vår hjemmekamp.

DSC_0159

Anne og Amund tok ansvar for sekretariatet i vår hjemmekamp.

Dagens lærdom:

Det er gøy å vinne, men for å vinne må man også ha det gøy!

DSC_0169

12 fornøyde spillere etter siste kamp. Heia Kirkevoll!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: