Seriestart rullestolserien

I helgen var det seriestart for rullestolserien, her ble det ett innbyrdes oppgjør i klubben mellom  rullestol laget og U14 guttene til Kirkevoll.

For rullestollaget stilte Ida, Iselin, Aleksander, Vilde, Petter og John.Og for U14M stilte Mikal, Fredrik M, Kristian, Malte, Fredrik R.K og Simon. Kampen skulle vise seg å bli ett jevnt og spennende oppgjør. Etter første periode var stillingen 6-0, men så begynte U14M å finne ut av teknikk og taktikk som brukes i rullestol basket og vant 2. periode 6-8. 3. periode fortsatte lagene å følge hverandre tett og den endte med 4-4, men i 4.periode begynte U14M å bli litt slitne i armene og rullestol laget fikk kontret inn noen poeng som gjorde at de dro litt ifra og perioden endte 10-6 som gjorde at sluttresultatet ble 26-18. Petter ble toppscorer i kampen med 14 poeng mens Malte ble toppscorer for U14M med 10 poeng.

Flott innsats av alle involverte 🙂

 

DSC00500[1] DSC00502[1]DSC00504[1]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: