Kirkevoll G12 stormer fremover!

Guttene på Kirkevoll sitt 2003-lag gjorde rent bord i helgens kamper i Easy Basket. Med seier 41 – 4 mot Ytrebygda og, 50 mål mot Bønes sine 4 i siste kamp ble det regelrett overkjøring av motstanderne.

DSC_0113[1]

Full fart på banen med Stian Olsnes (nr 7) på vei mot scoring.

Vi var 9 spillere med på kampene i dag, og guttene viser nok en gang at de har knekt basket-koden. De fleste skuddene treffer kurven, samspillet blir bedre og bedre og vi ser fortsatt smil og glede både før, under og etter kampene.

Nå håper både trener og spillere på litt mer motstand i kommende kamper, og det tror jeg virkelig vi får. Allerede neste helg møter vi både Ulriken og Loddefjord sitt G12-lag, og ut fra det vi har sett så langt i Easy Basket helgene, så kan dette bli langt tøffere kamper.

Vi gleder oss!

DSC_0111[1]

Anne og Kari hadde de beste plassene i første kamp, nemlig i sekretariatet med full oversikt over banen og spillet.

En stor takk til Kari og Anne som tok sekretariatsarbeidet i vår hjemmekamp i dag.

(Øystein kan på dette bildet se ut som om han ikke bryr seg stort om kampen, men som en av de ivrigste supportene yter dette bildet ham litt urettferdighet… Tross alt var det Brann-Sogndal samtidig, og den var «live» på ba.no.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: