Snodige tall og spennende kamper!

Har det hendt deg noen gang at du kjører bak en bil med et nummerskilt som gjør at du godter deg over logikken i tallet? Eller synes du det er artig når klokken er 10:10 den 10.10.2010? Det har jeg, mange flere ganger enn de to nevnte her, og senest i dag etter 3 spennende basketkamper. I alle kampene vi spilte hadde det vinnende laget 36 poeng!

IMG_3296 (2)

Man ser i øynene til spillerne på innbytterbenken at spenningen er til å ta å føle på…

Guttene våre har gledet seg til, og virket ganske spente og smånervøse før dagens første kamp mot Ulriken. Med 12 spillere i stallen, ble det kun 2 omganger på hver spiller, men vi fikk likevel kjørt oss. Kirkevoll ledet fra start, holdt ledelsen de 5 første omgangene, men gikk på et surt underskudd av poeng i siste omgang, og tapte knepent 29 – 36.

Mellom kampene var det over en times ventetid før neste kamp, og de fleste spillerne benyttet anledningen til å ta en tur i kiosken. Men, vaflene og kakene var knapt spist opp før vi fikk vite at et lag hadde trekt seg, så hvis vi ville kunne vi få en ekstra kamp mot Hop i den ledige timen. Alle ville spille, og slik ble det. Mot 5-klassingene på Hop (alle var 1 år yngre) ble det relativt lett match, og seier 36 – 19.

Men, det var en kamp igjen. En kamp som skulle by på nye utfordringer. For, etter hvert som spillere fra nye lag begynte å fylle opp Olsvikhallen, så vi at et lag hadde veldig høye spillere. Under oppvarmingen lød det fra våre gutter: «Se, han ene dunket» (http://no.wikipedia.org/wiki/Dunk). Jeg tror dette skapte en kollektiv uro i Kirkevoll-laget, men Bjørn-Cato gjorde sitt til å berolige dem.

Kampen mot Loddefjord ble intens og spennende, og resultatet vekslet mellom ledelse til Kirkevoll og ledelse til Loddefjord, utelukkende basert på om «de høye» var på banen. Både i denne og i de foregående kampene var det mange flotte basket-øyeblikk, mange flotte mål og godt spill. Selv med høy motstand gav vi oss aldri. Det ble tett helt til siste slutt, og når dommeren blåste av kampen stod det 33 – 36. Dessverre var det Loddefjord som trakk det lengste strået, og som gikk av med seieren.


Denne bildekrusellen krever javaskript.

Takk til dagens kampfotograf Øystein. Han har fanget mange av dagens magiske øyeblikk på minnekortet… (hørtes unektelig bedre ut før da man festet bilder på film).

DSC_0137

Tusen takk til Anne og «nykommer» Åse i sekretariatet i hjemmekampen mot Loddefjord. De utviste selvdisiplin og førte aldri på de 4 ekstra poengene vi kunne trengt i kampen…

Dagens oppsummering:

Tøffe kamper. Tøffe gutter. Tøff motstand. Tøft å se på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: