U12G: Kirkevoll mot Fyllingen og Ulset

Lørdag 29. november spilte guttene på 12-års laget nye kamper i Easy Basket. Denne gangen hadde vi 2 lag påmeldt, og på hvert lag stilte 7 spillere! Begge lagene møtte Fyllingen Løvås og Ulset Dragons G12. Totalt spilte vi 4 kamper, vant 2, 1 uavgjort og 1 tap.

Stian

Stian

Bjørn-Cato meldte dessverre frafall på grunn av sykdom, og med nervene i spenn tok jeg over som trener på kort varsel. Heldigvis er guttene selvstendige og organiserte på egen hånd, så de tar selv full kontroll på oppvarming, og i all hovedsak også spillet. Min viktigste oppgave var å forsøke å holde oversikt på hvor mye hver enkelt fikk spille (en oppgave som faktisk høres enklere ut enn den faktisk er). Både jeg og spillerne savnet Bjørn-Cato…

Fotograf Øystein var til stede med kamera, og Anne og Åse tok ansvar for sekretariatet i våre to hjemmekamper.

I første kamp tapte Kirkevoll 1 (Jordi, Olav, Emil, Christoffer, Jacob Ø., Erlend og Sander) 27- 44 mot Fyllingen Løvås, en kamp som var jevnere enn resultatet tilsier. Enkelte dommerfeil gikk til hodet på spillerne, og de fikk ikke den nødvendige flyten i spillet.

Kirkevoll 2 (Jesper, Isak, Anders, David, Felix, Jakob L., Stian) spilte uavgjort 26 – 26 MOT Fyllingen Løvås, en kamp som var like jevn som resultatet tilsier…

I tredje kamp vant Kirkevoll 1 32 – 14 over Ulset Dragons G12, og i fjerde kamp vant Kirkevoll 2 49 – 17 mot det samme laget.

Guttene våre er gode, spiller godt sammen, og på tross av noen sterke meninger om dommerne var humøret på topp gjennom alle de 4-5 timene vi var i Gimlehallen.

Takk også til alle foreldre som kjører, heier og støtter opp i baskethelgene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: