Kirkevoll U12G – 3 store seiere og 1 knepent tap

Det har vært en lang baskethøst med mange helger innendørs i ulike idretts- og baskethaller. Lørdag 13. desember stod den siste helgen før jul for tur, og denne gangen måtte vi til Stemmemyren- Det ble mange mål, men dessverre et knepent tap i den aller siste kampen.

12 av guttene var påmeldt, og også denne gangen stilte vi med 2 lag. Det første laget bestod av Erlend, Jakob L., Felix, David, Jordi og Emil. De spilte kamper «morgenkampene» kl 9 og 10, mot henholdsvis Loddefjord G12 og Loddefjord G11. I første kamp vant de 38 – 13, selv om noen av spillerne på motstanderlaget var eldre og høyere. Både spillerne og trener Bjørn-Cato var meget fornøyd med innsatsen. I andre kamp vant laget 46 – 16. To strålende kamper med godt samspill og strålende laginnsats.

Det andre laget bestod av Daniel, Jesper, Sander, Stian, Jacob Ø. og Isak. Kampene til lag 2 startet 11 og 12, og Bjørn-Cato fikk dermed ingen pause mellom slagene. I første kamp møtte vi Ulset Dragons G11 og vant overlegende 44 – 13. I siste kamp møtte vi Fyllingen Seljedalen og tapte knepent 19 – 21, i en jevn og nervepirrende kamp. Kampene mot Fyllingsdalen har hatt en tendens til å falle i motstanderens favør,og også denne gangen ble det utfallet. Spillerne på lag 2 hadde hatt stor fordel av å ikke henge seg opp i enkelte ubetydelige dommeravgjørelser, og antakelig hadde de vunnet kampen om de hadde holdt fokuset på spillet og ballen hele tiden.

Uansett, tendenes er krystallklar: Våre gutter blir bare bedre og bedre, og det er få motstandere som yter tøff motstand. 11-års lagene vi møter blir for lett match. Nå gleder vi oss til en spennende vårsesong, mer trening og forhåpentligvis får vi minst ett lag med på årets Hansacup i april.

God jul og husk at Kirkevollgensere som klubben selger er glimrende julegaver, både til spillere og voksne som stadig står på sidelinjen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: