Rullestolbasket: Kirkevoll mot Askøy

Hele ni spillere stilte for rullestolbasketlaget vårt (Kirkevoll Dragons), lørdag, i rullestolserien i U14 i årets andre kamp! Det har også vært bra oppmøte på treningene i det siste, ifølge trener Steinar. Motstander i denne kampen i Haukelandshallen var Askøy U14, og som i de andre kampene i denne serien vant Kirkevoll relativt greit. Det er tydelig at spillerne har hatt god fremgang i det siste med hensyn på pasningspill og skudd. Neste kamp er forøvrig mot Frøya den 7.mars. I mellomtiden jobbes det også med å skaffe tøffere motstand i en treningskamp. Bilder fra kampen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: